У Одесі зіткнулися автомобіль ДСНС та вантажівка, постраждала перехожа

Аварія автомобіля ДСНС та вантажівки у Одесі
Аварія автомобіля ДСНС та вантажівки у Одесі

У Одесі сталася автопригода, у результаті якої зіткнулися продуктова вантажівка та автомобіль ДСНС. Інцидент трапився на перехресті вулиць Троїцької та Рішельєвської 4 липня. Унаслідок аварії постраждали водії обох транспортних засобів та жінка, яка стояла на узбіччі. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області.

За даними правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода сталася тому, що рятувальники їхали на виклик з увімкненою сиреною та проблисковими маячками через червоне світло світлофора по вулиці Рішельєвській, тоді як водій продуктової вантажівки проїхав на зелене світло з вулиці Троїцької. У результаті зіткнення автомобіль відкинуло на узбіччя, де перебувала жінка в той час.

Поранених, включаючи 28-річного водія пожежної машини, 40-річного водія вантажівки та 50-річну жінку, доставлено до лікарні з різними тілесними ушкодженнями. Вони отримують медичну допомогу. Поліція перевіряє кермувальників на наявність ознак сп'яніння.

Правоохоронці з'ясовують всі обставини ДТП, після чого будуть надані відповідні правові кваліфікації інциденту.

Раніше в Хаджибейському районі Одеси, під час руху маршрутки, водію стало погано, і він врізався у припарковану вантажівку. В результаті цього інциденту понад 10 людей отримали травми.

Нагадаємо, що 17 липня в Львівському районі сталася аварія маршрутного автобуса та вантажівки. В результаті загинули чотирох людей, а ще семеро постраждали, включаючи чотирирічну дитину.

Крім того, у Молдові рейсовий автобус, який прямував із Кишинева до Києва, зіткнувся з автомобілем, унаслідок чого двоє людей загинули.

У Чернівцях також сталася ДТП, внаслідок якої постраждали 11 людей. Легковик врізався в евакуатор.

Читайте також