У Польщі 18-річна українка викинула свою новонароджену дитину в смітник

18-річна українка викидає новонароджену дитину
18-річна українка викидає новонароджену дитину

Тіло новонародженої дитини знайшли в смітнику на автобусній зупинці в місті Бжезіни. Пасажир, який чекав на автобус, виявив його. 18-річна українка народила дитину в робітничому хостелі. Після пологів вона загорнула малюка в поліетиленовий пакет і викинула його на смітник. Цю інформацію повідомив видання inpoland.

Поліція затримала не тільки матір, але й трьох її родичів: сестру, хлопця та двоюрідного брата, які були молодшими ніж 20 років. Вони підозрюються в тому, що перешкоджали слідству, змиваючи кров і очищаючи матрац. Всім затриманим заборонено виїзд з країни.

Мати дитини стверджує, що не знала про свою вагітність. Судмедексперти ще не встановили причину смерті новонародженого, але не виключають можливості, такі як асфіксія, кровотеча або застуда. Сьогодні жінці висунули звинувачення у дітовбивстві, але кваліфікація дії може змінитися після психіатричної експертизи.

Нагадаємо, у Німеччині протягом тижня правоохоронці розшукували зниклу дев'ятирічну українку. Валерія вийшла до школи о 6:50 ранку 3 червня, але на заняттях вона не з'явилась. Згодом, через камери відеоспостереження, правоохоронці з'ясували, що дитина не поїхала звичним автобусом до школи. Виявилося, що дитину жорстоко вбили під час дороги до школи.

Читайте також

Росіяни знищують Курщину авіабомбами
сьогодні, 16:56 192 переглянули
Російські авіабомби руйнують Курщину