У Ростовській області пожежа з нафтобази перекинулась на житловий сектор (відео)

Пожежа на нафтобазі у Ростовській області
Пожежа на нафтобазі у Ростовській області

У Ростовській області триває пожежа, яка поширилася на житловий сектор. Пожежа почалася в Пролетарську, де вже шостий день горить нафтобаза. За повідомленнями, пожежа спалахнула через підпал трави на околицях міста, а через суху погоду вогонь швидко розповсюдився. Вогонь також перекинувся на будинки і, за інформацією, горить ціла вулиця. На відео можна побачити вже вигорілі будинки, які були знищені пожежею.

Цікаво, що місцеві мешканці вирушили дивитися на пожежу. На одному з відео показані люди, які стоять на мосту і просто спостерігають, як горять будинки.

Пожежники з нафтобази були направлені до міста, щоб ліквідувати нову пожежу.

Нагадаємо, що українські захисники ударили по комбінату "Кавказ" у Ростовській області РФ. Там знаходилися нафта та нафтопродукти, які використовувалися окупаційною армією. Дрон також атакував нафтобазу в Пролетарську, яка знаходиться в Ростовській області. Пожежу на цій базі не можуть загасити з вівторка. Кілька днів тому, дрони завдали удару по цій самій базі, після чого вибухнула ще одна цистерна з паливом.

За даними OSINT-аналітика, пожежа знищила 14 резервуарів повністю, чотири частково, а 16 не пошкоджені. Стан залишку 44 резервуарів невідомий через густий дим, який перешкоджає їх виявленню супутниками.

Читайте також