У Сумах рятувальники ліквідували авіабомбу, яка не здетонувала при падінні

Авіабомба, ліквідована рятувальниками у Сумах
Авіабомба, ліквідована рятувальниками у Сумах

У Сумах зранку 26 вересня було виявлено російську керовану авіаційну бомбу ФАБ-500, яка не вибухнула при падінні. Про це повідомила Сумська обласна військова адміністрація.

Початково бомбу виявили біля автомобільного моста Івана Харитоненка у Сумах. На місце інциденту було викликано вибухотехніків та інші необхідні служби.

Пізніше Сумська ОВА повідомила, що завдяки оперативній роботі вибухотехніків ДСНС та поліції загрозу вибуху російської авіабомби, яка не вибухнула при падінні, було ліквідовано.

Згадаємо, що вночі 26 вересня тривала повітряна тривога в ряді українських міст та в столиці.

Також стало відомо, що вночі на 26 вересня російські загарбники нанесли удар по Запоріжжю, у результаті чого постраждали вісім осіб, включаючи одну дитину. Про це повідомив начальник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров. За його інформацією, вісім осіб були поранені, у тому числі 14-річний хлопчик.

Внаслідок падіння уламків терористичної бомби в Києві була травмована одна дитина, пошкоджений житловий будинок та стався розгерметизація газової труби. Також, пошкоджено вікна в чотирьох житлових будинках і близько 20 автомобілів, які були припарковані біля будинку.

Читайте також

сьогодні, 07:08 0 переглянули