Удар по Харківщині: влада повідомила про наслідки

Наслідки удару по Харківщині на фото
Наслідки удару по Харківщині на фото

Атаки на Харківщині: гаражі та громада поблизу постраждали від ворожого удару

Сьогодні о 4:10 на Харківщині ворожий загін здійснив кілька атак, використовуючи касетні боєприпаси. Першу атаку зафіксували в Київському районі Харкова. Були пошкоджені гаражі в місцевому кооперативі через влучання КАБів. На щастя, ніхто не постраждав. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Наступною атакою став місто Дергачі. Також ворожий загін використав КАБі для атаки. Це призвело до загоряння в гаражах. За отриманою інформацією, немає даних про постраждалих.

О 4:10 ворожий КАБ вдарив по Малоданилівській громаді, особливо по селу Черкаська Лозова. Після влучання боєприпасу, площа приблизно 1 гектара зайнялася вогнем. Щасливо, пожежу вдалося приборкати. Також немає повідомлень про постраждалих.

О 7:00 голова ОВА повідомив, що внаслідок атаки в Дергачах поранення від отриманих осколків та гострий стрес отримали пʼятеро людей, серед них 14-річний хлопчик.

Влада закликає мешканців бути обережними і дотримуватись правил безпеки, оскільки загроза атак є актуальною. Ситуація під контролем, відповідні служби працюють над ліквідацією наслідків атак і забезпеченням безпеки населення.

Нагадаємо, що окупанти скинули керовану авіабомбу на Харків.

Читайте також