Україна може зіткнутися із солдатами КНДР у Європі: заява Зеленського

Солдати КНДР на українських кордонах
Солдати КНДР на українських кордонах

Президент України Володимир Зеленський попередив про можливу участь північнокорейських військових у бойових діях проти України. Він також розповів про наслідки останніх російських обстрілів. За словами президента, Україна змушена буде воювати проти Північної Кореї у Європі через те, що Росія підтримує її все більше і їхні солдати можуть незабаром з'явитись на полі бою проти України.

Президент Зеленський також повідомив про трагічні наслідки російських ударів. В результаті обстрілів у Дніпрі загинуло п'ять осіб, включаючи одну дитину, а понад 20 людей були поранені. Також у Києві внаслідок атаки дронів загинула 14-річна дівчина. Інші міста, які потерпіли від обстрілів, включають Костянтинівку, Сумщину, Харківщину, Донеччину, Одесу, Запоріжжя та Херсонщину.

Президент підкреслив, що кожна доба війни свідчить про налаштованість Москви на продовження агресії. Він також заявив про необхідність посилення міжнародної підтримки України, оскільки відсутність сильних рішень партнерів лише стимулює Путіна втягуватись у терор.

Читайте також