Українські розвідники показали, як нищили ворожі гелікоптери

Українські розвідники знищують ворожі гелікоптери
Українські розвідники знищують ворожі гелікоптери

Головне управління розвідки Міністерства оборони України опублікувало відео, що підтверджує пошкодження трьох вертольотів в Росії - одного у місті Самара та двох під Москвою.

За повідомленням, 24 липня 2024 року в аеропорту "Кряж" в Самарі згорів військовий багатоцільовий гелікоптер Мі-8. А 21 липня 2024 року в селищі Томіліно під Москвою пошкодження вогнем отримали ще два вертольоти держави-агресора - ударний Мі-28 та багатоцільовий Ка-226.

Останні два вертольоти були знаходяться на території російського "Національного центру гелікоптеробудування Міль і Камов".

"Це військове авіаційне підприємство держави-агресора, що займається розробкою, виробництвом та ремонтом вертольотів. У центрі працюють два конструкторські бюро, дослідне виробництво, експериментально-дослідницький комплекс та випробувальний центр", - пояснили розвідники.

Нагадаємо, що сьогодні ворожий винищувач Су-34 розбився у Волгоградській області під час планового навчально-тренувального польоту.

Крім того, українська розвідка вночі та вранці 27 липня атакувала дронами нафтопереробний завод у Рязані та три військові аеродроми РФ: "Оленья" в Мурманській області, аеродром у Енгельсі Саратовської області та "Дягілєво" в Рязанській області.

Читайте також