«Укрзалізниця» запустила функцію автовикупу квитків

«Укрзалізниця» впровадила нову функцію моніторингу квитків з можливістю автовикупу. Пресслужба компанії повідомила про це.

Тепер авторизовані користувачі через «Дія.Підпис» можуть використовувати два типи моніторингу:

  • відстежування наявних місць у потягах, які вже у продажу;
  • відстежування появи поїздів між обраними містами.

Якщо користувач відстежує конкретний потяг, він може автоматично купити квиток, якщо він знайде потрібні місця. Для активації цієї функції користувач повинен внести дані пасажирів та оплатити замовлення. Якщо моніторинг буде скасовано або потрібні квитки не будуть знайдені, кошти будуть автоматично повернуті на картку.

Користувачі отримуватимуть сповіщення у застосунку, якщо знайдуть потрібні квитки. Якщо вони використовують функцію автовикупу, вони отримуватимуть сповіщення про вже викуплені квитки.

Моніторинг та автоматична купівля квитків не доступні для поїздів до Польщі та з неї (окрім Інтерсіті+) та прямого поїзда Київ – Відень. Але можна отримати сповіщення про відкриття продажу квитків на ці напрямки.

Нагадуємо, що «Укрзалізниця» раніше запустила бета-тестування моніторингу квитків із можливістю автовикупу на поїзди внутрішнього сполучення. Ця функція була доступна для користувачів, які авторизувалися через «Дія.Підпис».

Окрім цього, «Укрзалізниця» продемонструвала медичний евакуаційний поїзд, який обладнаний як лікарня і може надавати невідкладну допомогу та проводити операції під час руху, для перевезення поранених солдатів.

Також, організація UAnimals спільно з «Укрзалізницею» розробляє нові правила перевезення тварин у поїздах.