Унаслідок ударів РФ за добу на Херсонщині одна людина загинула, ще 24 поранені

Постраждалі від ударів РФ на Херсонщині
Постраждалі від ударів РФ на Херсонщині

Загострення конфлікту: Росія обстрілює Херсонську область і влучає в невинних мирних жителів

Російські війська продовжують обстрілювати Херсонську область, наносячи серйозну шкоду місцевому населенню. Голова Херсонської ОВА, Олександр Прокудін, повідомив, що в результаті обстрілів загинула одна людина, а 24 людини, з них четверо дітей, отримали поранення.

За даними Прокудіна, російським вировватьм вдалося обстріляти багато населених пунктів області, зокрема такі як Придніпровське, Зимівник, Антонівка, Садове, Комишани, Білозерка, Новодмитрівка, Томина Балка, Широка Балка, Софіївка, Станіслав, Шляхове, Берислав, Монастирське, Милове та місто Херсон.

Безжалісність російських військових проявляється у їхньому безкультурному обстрілі освітніх закладів, закладів культури, бібліотеки та адміністративної будівлі, а також житлових кварталів мирних мешканців. Зазначається, що зруйновано 14 багатоповерхівок і 15 приватних будинків, а також пошкоджено приватні автомобілі.

Нагадаємо, що 2 жовтня російські загарбники атакували маршрутний автобус в Антонівці Херсонської області, внаслідок чого 69-річна жінка отримала тяжкі поранення.

Читайте також