Уночі до Білорусі навідалися «Шахеди», один із залетів із РФ

Білорусь, шахеди, залет з РФ
Білорусь, шахеди, залет з РФ

Чотири дрони-камікадзе типу "Шахед" з України вночі залетіли на територію Білорусі. Один з них навіть прилетів з Росії. Про це повідомив білоруський проєкт "Беларускі Гаюн".

За даними українських моніторингових ресурсів, перший дрон перетнув кордон із Білоруссю близько 00:13 у районі населеного пункту Любеч і після 30 хвилин повернувся до України. Остальні "Шахеди" зайшли до Білорусі о 02:29, 03:05 та 03:52.

Цікаво, що один з дронів пролетів у повітряний простір Білорусі не з України, а з Росії. Відомо, що він рухався у напрямку до Гомеля, але що сталося з ним далі - невідомо, - зазначив проєкт "Беларускі Гаюн".

В ніч залітів у Білорусь було видно два військові винищувачі: один піднявся з "Барановичів" близько 00:30, а другий о 02:50.

Нагадаємо, що внаслідок нічної атаки Росії на Київ постраждали двоє людей - поранений чоловік та його дитина, у якої розвинулася гостра реакція на стрес.

Крім того, в ніч на 26 вересня ворожа атака була спрямована на Одещину. В результаті загинула 62-річна жінка.

Також повідомлялось, що вночі під час повітряної тривоги Прикарпаття також було відбито ворожий наступ. Постраждали об'єкти критичної інфраструктури.

Також, російські загарбники атакували Запоріжжя. В результаті постраждали вісім людей, серед яких була одна дитина.

Читайте також

В Якутії впав літак Ан-3, є жертви
сьогодні, 08:03 0 переглянули
В Якутії впав літак Ан-3, є жертви