Уночі росіяни атакували Сумщину: є поранені, пошкоджено об'єкти енергетики

Нічний напад росіян на Сумщину: постраждалі, пошкоджені об'єкти енергетики
Нічний напад росіян на Сумщину: постраждалі, пошкоджені об'єкти енергетики

Російський авіаційний удар по Шосткинській громаді Сумської області

У ніч проти 19 жовтня росіяни здійснили авіаційний удар по Шосткинській громаді Сумської області, використовуючи КАБи та "Шахеди". Сім людей було поранено внаслідок цього. Про це повідомляє Сумська ОВА.

"Засобами ППО було знищено три "Шахеда". В результаті ворожої атаки семеро людей отримали поранення. Було пошкоджено об'єкти енергетики та інфраструктури. Внаслідок цього знеструмлено декілька населених пунктів Шосткинщини", - йдеться в повідомленні.

Сумська ОВА зазначила, що на місцях прильотів працюють всі необхідні служби. Був розгорнутий штаб для ліквідації наслідків ворожої атаки. Частково відновлено електропостачання, тривають роботи.

Атака безпілотниками в Києві

Нагадаємо, що у ніч проти 19 жовтня Росія атакувала безпілотниками Київ. В результаті Дарницький район столиці постраждав.

Мер Києва Віталій Кличко також повідомив про поранення жінки у одному з районів міста внаслідок уламків БпЛА. "У Дарницькому районі столиці під час ворожої атаки постраждала жінка. Її госпіталізували і проводять операцію. Невеликий уламок БпЛА потрапив у помешкання жінки через вікно балкону", - сказав Кличко.

Читайте також

Опалювальний сезон в Одесі під загрозою
сьогодні, 11:50 6 переглянули
Опалювальний сезон в Одесі під загрозою