Уночі ворог атакував Прикарпаття, пошкоджена критична інфраструктура (фото)

Уночі атака на Прикарпаття, пошкоджена інфраструктура
Уночі атака на Прикарпаття, пошкоджена інфраструктура

Ворожа атака пошкодила інфраструктуру Прикарпаття

Прикарпаття зазнало атаки уночі, коли на місце падіння повітряної тривоги було завдано пошкоджень об'єкту критичної інфраструктури. Про це повідомила очільниця Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Енергопостачання частини міста було припинено, але енергетики вже працюють над його відновленням. На місце події оперативно прибули всі необхідні служби для ліквідації наслідків атаки.

Ліквідацію пожежі, яка виникла після атаки, провели без постраждалих. Онищук закликала мешканців не ігнорувати сповіщення про повітряну тривогу, оскільки ворог продовжує знищувати інфраструктуру регіону.

Нагадаємо, що під час повітряної тривоги у Івано-Франківську Повітряні сили ЗСУ попереджали мешканців про загрозу застосування ударних безпілотників. Останнім часом такі атаки стали все поширенішими.

Також варто зазначити, що ніч на 26 вересня російські загарбники підпалили Запоріжжя, де внаслідок нападу постраждало вісім осіб, серед них одне дитя.

У Києві сили ППО знищили поблизу десять безпілотників, внаслідок чого було пошкоджено житловий будинок і сталась розгерметизація газової труби внаслідок падіння уламків військового дрона. Крім того, ще чотири житлових будинки отримали пошкодження вікон і близько 20 припаркованих автомобілів було пошкоджено.

Читайте також

сьогодні, 07:08 0 переглянули