Уночі ворог вдарив ракетою по Одещині: загинула жінка

Ракетний удар вночі на Одещині: загинула жінка
Ракетний удар вночі на Одещині: загинула жінка

У ніч на 26 вересня Одещину атакували ракети та безпілотники. В результаті цих нападів загинула 62-річна жінка. Про це повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Кіпер також додав, що сили протиповітряної оборони вночі працювали виснажливо, і більшість ворожих цілей була знищена.

Унаслідок ракетної атаки в Одеському районі загинула 62-річна жінка. Щирі співчуття рідним та близьким...

Також внаслідок нападу були пошкоджені будівлі та автомобілі. Було також займання сухої трави, але рятувальники швидко загасили пожежу.

Щодо дронової атаки, яку терористи здійснили під ранок, загиблих та постраждалих немає, і структурна зброя також не спричинила суттєвих руйнувань, - додав Кіпер.

Вранці 26 вересня в Сумах виявили російську керовану авіаційну бомбу ФАБ-500. Вона не вибухнула при падінні.

Також вночі на Прикарпатті стався ворожий напад під час повітряної тривоги. Було пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури.

Наголошується, що вночі на 26 вересня російські загарбники вдарили по Запоріжжю. В результаті нападу постраждало вісім осіб, у тому числі одна дитина.

Крім того, у Києві сили ППО знищили понад десять безпілотників. Внаслідок падіння уламків одного з них був пошкоджений житловий будинок, а також сталась розгерметизація газової труби. Напад також призвів до пошкоджень вікон та близько 20 автомобілів, які були припарковані біля будинку.

Читайте також

сьогодні, 07:08 0 переглянули