Усик звернувся до Трампа щодо звільнення з полону захисників «Азовсталі»

Усик звернувся до Трампа
Усик звернувся до Трампа

Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик звернувся до кандидата у президенти США Дональда Трампа, просячи його допомогти звільнити українців з російського полону.

Усик звернувся до Трампа через популярного американського коментатора Джо Рогана, запитуючи, чи може президент США допомогти вирішити цю проблему. Він висловив надію, що Трамп скористається своїм впливом на російського лідера Володимира Путіна та допоможе звільнити українців з полону.

Усик, з'явившись на пресконференції перед боєм з британським боксером Тайсоном Ф'юрі, обрав образ головного героя комп'ютерної гри, з'явившись в чорному костюмі з червоною краваткою та шкіряних рукавичках.

Реванш між Усиком та Ф'юрі відбудеться 21 грудня в Саудівській Аравії. На кону стоятимуть всі титули, якими володіє Усик, але цього разу не буде залучено титул IBF, яким раніше володів українець.

Ф'юрі заявив, що його головна мета в цьому бою - нокаут, і він планує достроково завершити поєдинок.

Нагадаємо, що недавно повернулися додому 95 українських військовополонених, серед яких є бійці з батальйону "Азов". Вони були утримувані в полоні російських сил протягом більше двох років.

Також у травні вдалося повернути додому слідчу поліції Мар'яну Чечелюк, яка перебувала у полоні понад два роки.

Читайте також