В Індонезії у шлунку акули знайдено тіло людини: деталі

Тіло людини в шлунку акули
Тіло людини в шлунку акули

Рибалка в Індонезії знайшов тіло людини, яке було проковтнуто акулою. Ця людина виявилася 68-річною американкою Колін Монфор, яка була зникла. За словами рибалки, вони спіймали акулу, яка була нездоровою, і коли її розкрили, виявили останки жінки у водолазному костюмі.

За повідомленням видання, Колін Монфор з Мічигану приїхала на відпочинок разом із своїм чоловіком до Індонезії. Пара вирішила зайнятися дайвінгом і 26 вересня пішла занурюватися разом з друзями та гідом. Через сильну течію жінку знесло у відкрите море, і рятувальники марно намагалися знайти її протягом декількох днів через погані погодні умови.

Сім'я Колін вважає, що її смерть сталася через проблеми зі здоров'ям під час дайвінгу, і після цього тіло стало здобиччю для акули. Влада Індонезії наразі перевіряє цю версію.

Раніше також стало відомо, що під час дайвінгу помер колишній голова Служби зовнішньої розвідки (в 2014-2016 роках) Віктор Гвоздь. Виявилося, що він був знайдений живим, але медики не змогли йому допомогти, оскільки він занадто довго перебував під водою.

Читайте також