В Івано-Франківську невідомі побили військового: поліція відкрила провадження

Військовий з травмами після нападу
Військовий з травмами після нападу

Невідомі напали на військового у Івано-Франківську

У середу, 11 вересня, в Івано-Франківську невідомі напали на чоловіка у військовій формі. Слідчі з'ясовують місце перебування військового, причини бійки та всіх учасників. Про це повідомляє поліція.

Згідно з інформацією поліції, свідок події зателефонував в управління поліції та розповів про бійку між молодиками та військовим.

Очевидець ситуації зняв фрагмент сутички на мобільний телефон і передав відео слідчим. Поліцейські оперативно приїхали на місце події.

Поліцейські встановили декількох свідків конфлікту. Їх опитали. Також встановили особу потерпілого. Йдеться про 40-річного учасника бойових дій. До поліції чоловік поки не звертався. Поліцейські вживають заходів для встановлення місцеперебування потерпілого.

Наразі слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України.

Раніше, 10 вересня, у Києві невідомі напали на військовослужбовця ЗСУ біля Михайлівського собору. Поліція зараз з'ясовує обставини того інциденту.

Також, після побиття ветерана у місті Сміла, поліція вже затримала підозрюваного та порушила проти нього кримінальні провадження. Такі випадки викликають гостру реакцію громадськості та привертають увагу відповідних органів влади.

Міністерство внутрішніх справ та Національна поліція України також висловили свою реакцію на ці події.

Читайте також