В Одесі чоловік погрожував пістолетом працівникам ТЦК під час перевірки документів

Чоловік з пістолетом у ТЦК
Чоловік з пістолетом у ТЦК

У Одесі стався інцидент, коли перехожий погрожував військовим пістолетом під час їх перевірки. Чоловік приставив зброю до грудей одного з військових і втік. Правоохоронці встановили особу чоловіка і відкрили кримінальне провадження щодо погрози вбивством.

За інформацією поліції, під час перевірки військових даних у перехожого він відмовився показувати документи. Він спровокував конфлікт з військовими, погрожував фізичною розправою і використанням пістолета, якого спрямовував на них і приставив до грудей одного з військових. Після цього втік.

Поліція знайшла правопорушника 21 серпня. Йому надали можливість пояснити свої дії, але він відмовився. У нього був вилучений пістолет, який виявився пневматичним із патроном Флобера. Зброю направили на експертизу.

Розпочато кримінальне провадження щодо погроз вбивством згідно зі статтею 129 Кримінального кодексу України. На рішення про підозру впливає Малиновська окружна прокуратура міста Одеси.

Раніше вже повідомлялося про напад на працівника територіального центру комплектування та соціальної підтримки в місті Яворів, Львівська область. Військовослужбовця доставили в лікарню з черепно-мозковою травмою.

Нагадаємо, 21 червня було зафіксовано напад на співробітників ТЦК, які раніше брали участь у захисті України від російської окупації, за допомогою газового балончика.

Читайте також