В окупованому Бердянську підірвано залізничний міст

Залізничний міст в окупованому Бердянську
Залізничний міст в окупованому Бердянську

Вибух в окупованому Бердянську

Увечері 27 жовтня у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області стався вибух. За інформацією Бердянської міської військової адміністрації, було підірвано залізничний міст. Гучний вибух особливо чутно було в мікрорайоні Колонія. За попередніми даними, міст між будівлею Водоканалу та автомийкою по Східному проспекту був зруйнований.

Місцева влада заявляє: "Чекаємо на уточнену інформацію".

Раніше президент Володимир Зеленський звільнив начальника Бердянської міської військової адміністрації Бердянського району Запорізької області Вікторію Галіціну. Також в окупованому Бердянську підірвали автомобіль із суддею-зрадником Віталієм Ломейком, а в Мелітополі був підірваний автомобіль ВАЗ 2110 з трьома військовослужбовцями російської окупаційної армії. За інформацією ГУР, операцію знищення загарбників влаштували українські підпільники.

Сотні українців, які залишилися на окупованих територіях, активно співпрацюють з Силами оборони і допомагають прискорити їх визволення. Про це розповідає офіцер Головного управління розвідки Міноборони України під позивним "Ольстер", який координує роботу підпілля на окупованих територіях.

Читайте також