В окупованому Криму посилився рух підпільників

підпільники в окупованому Криму
підпільники в окупованому Криму

Партизанський рух в тимчасово окупованому Криму зміцнюється: партизани допомагають Силам оборони України виконувати бойові завдання.

Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ повідомив Сергій Братчук, спікер Української добровольчої армії "Південь".

"Усі інструменти, які можливо залучити для звільнення нашого тимчасово окупованого Криму, є хорошими... Партизанський рух підпільників у Криму посилюється, розвивається, й партизани дуже багато допомагають Силам оборони для того, щоб виконувати бойові задачі, результати яких ми, щоправда, не завжди бачимо, бо про них поки що не розповідають. Операції тривають, тому сьогодні ворог відчуває, що партизанський рух у Криму є", сказав він.

Речник зазначив, що через дії партизанів посилено фільтраційні заходи на тимчасово окупованих територіях - не тільки в Криму, а й у прилеглій Херсонській області.

"Ворог відчуває, що тут працюють проти нього. І отримуємо інформацію та приймаємо заходи, які дозволяють говорити про те, що зменшується особовий склад і відбуваються випадки отруєння. А причиною цього не тільки те, що російські солдати захоплюються "зеленим змієм", але і саме існування партизанського руху", сказав Братчук.

Читайте також