В Омську двоє школярів спалили гелікоптер Мі-8

Пожежа гелікоптера Мі-8 у Омську
Пожежа гелікоптера Мі-8 у Омську

У місті Омськ Росії двоє 16-річних школярів вчинили підпал багатоцільового гелікоптера на місцевій авіабазі. За цей злочин їм обіцяли отримати 20 тисяч доларів. Про це повідомляє російський телеграм-канал.

За інформацією, вечірнього 21 вересня школярі проникли на авіабазу і кинули пляшку з палящою речовиною в вертоліт Мі-8, після чого тікнули з місця події.

Проте, незабаром хлопців було затримано. Підлітки зізналися, що отримали завдання підпалити гелікоптер через Telegram і за цю роботу мали отримати велику суму грошей, проте кошти так і не отримали.

Нагадуємо про схожий випадок

Також, вночі на 11 вересня в місті Ноябрськ Росії двоє школярів у віці 13 і 14 років підпалили багатоцільовий вертоліт Мі-8. За це їм обіцяли отримати 5 мільйонів рублів (2,24 мільйони гривень).

Зазначається, що школярі проникли на вертолітний майданчик в аеропорту Ноябрська через дірку в паркані. Після цього вони злили гелікоптер горючою рідиною і, з другої спроби, підпалили його цигарками. Один із хлопців отримав серйозні опіки обличчя через вибух рідини.

Читайте також

Хакери атакували ще два російські банки
сьогодні, 14:59 96 переглянули
Комп'ютерна атака на банк