В Україну суне негода: де чекати ожеледі й мокрого снігу

30 січня у більшості областей пройдуть опади.

На українців очікує мокрий сніг та ожеледь, повідомляє Укргідрометцентр. В регіонах буде хмарно. Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с. У західних областях вдень місцями очікуються пориви 15-20 м/с.

У південно-східній частині місцями йтиме невеликий мокрий сніг із дощем. Очікується ожеледь. На заході та півночі пройде мокрий сніг. На решті території без істотних опадів.

Вдень стовпчики термометрів підніматимуться до +3°С. Вночі північних і центральних областях температура становитиме -3...8°С. На решті території від 0°С до -5°С.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Вдень в Україні стовпчики термометрів покажуть від -2°С до 3°С. У Карпатах впродовж доби фіксуватимуть -5...10°С.

У Києві та області 30 січня буде хмарно. Вдень ітиме невеликий мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Швидкість південно-західного вітру становитиме 7-12 м/с.

Вдень на території області температура коливатиметься від -2°С до +3°С. У Києві вдень буде близько 0°С.

У Карпатах через аномально теплу зиму зацвіли весняні квіти та прокинулися ведмеді.

У Харкові зафіксували одне з найгарніших метеорологічних явищ цієї зими. Світлини кристалічної паморозі опублікував харківський синоптик Ігор Кібальчич. Кристалічна паморозь листоподібна утворюється у безвітряну морозну погоду за рахунок великої різниці температури підстильної поверхні та нижнього шару повітря.