Вакарчук вразив реакцією на вибух під час виступу біля «нуля»

Вакарчук реагує на вибух під час виступу
Вакарчук реагує на вибух під час виступу

Святослав Вакарчук виступив біля передової на Торецькому напрямку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук 23 липня виступив біля передової на Торецькому напрямку. Під час виступу стався вибух, але співак не зупинився. Відео з цього виступу він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

«Буває, співаю під звуки арти. Деколи - наші виходи. А часом десь таки прилітає. Які часи, такий і акомпанемент. Черемшина. Торецький напрямок. 53 окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха. Наші дні», - написав Вакарчук під відео з виступу.

Раніше Святослав Вакарчук, колишній народний депутат і лідер гурту "Океан Ельзи", подав електронну декларацію про звільнення з військової служби. Про це повідомляв "Главком" з посиланням на реєстр декларацій. Прес-служба групи "Океан Ельзи" уточнила, що Вакарчук залишається мобілізованим у Збройних силах, оскільки звільнення з посади не означає демобілізацію. Йдеться лише про переведення на іншу посаду, що залишається невідомою.

На початку війни лідер гурту пішов до територіального центру укомплектування і уклав контракт з ЗСУ. Вакарчук має звання лейтенанта і служить у Львівській обласній військовій адміністрації.

Також артист повідомив, що під час війни він разом з командою відвідував українські міста, такі як Суми, Охтирка, Харків, Миколаїв, Запоріжжя, Чернігів, Одеса, і виступав біля фронту.

Читайте також

Лейтенант Вакарчук демобілізувався
08.07.2024 - 18:15 665 переглянули
Лейтенант Вакарчук під час демобілізації