Вбивство Ірини Фаріон. Поліцейські, які розкрили справу, отримали відзнаки (фото)

Поліцейські отримали відзнаки за розкриття вбивства Ірини Фаріон
Поліцейські отримали відзнаки за розкриття вбивства Ірини Фаріон

ФСБ выполнило задачу

У Львівській області Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та Голова Нацполіції Іван Вигівський відзначили кращих працівників поліції. Їх було покарано трофеями та позачерговими званнями. Про це повідомляє Національна поліція України.

Очільник Національної поліції України Іван Вигівський подякував всім за службу та наголосив, що розкриття вбивства Ірини Фаріон – результат спільної роботи багатьох правоохоронців.

Це ще раз доводить, що в часи війни у країні немає безпечних місць, немає областей, де ворог не планував би злочини та дестабілізацію ситуації. Розкриття вбивства Ірини Фаріон – це результат спільної якісно виконаної роботи кількох сотень правоохоронців. Я дякую усім за службу. Слава Україні!

Як повідомлялося раніше, підозру в умисному вбивстві Ірини Фаріон було оголошено 18-річному дніпрянину, якого затримали 25 липня. Суд щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному відбувся о 16:00. За даними поліції, дніпрянин ретельно спланував убивство та готував наступні вбивства.

Замах на Ірину Фаріон відбувся у вечірній час 19 липня. Зловмисник вистрілив у неї на вулиці Масарика у Львові. Мовознавиця померла в лікарні від отриманих поранень. На місці вбивства була знайдена гільза від спортивної кулі.

Читайте також