Вибух у лікарняній палаті в Запоріжжі: поліція повідомила деталі

Вибух у лікарняній палаті в Запоріжжі
Вибух у лікарняній палаті в Запоріжжі

Вибух у Запорізькій лікарні: постраждав пацієнт

20 вересня о 13:20 до Запорізького райуправління поліції надійшло повідомлення про вибух у палаті одного з відділень міської лікарні. Внаслідок події постраждав 41-річний пацієнт, йому надають медичну допомогу. Про це повідомили у поліції області.

У поліції зазначають, що, за попередньою інформацією, стався вибух предмета, який був серед речей постраждалого.

На місці події працюють вибухотехніки та співробітники територіального підрозділу поліції, які встановлюють обставини події.

Хвилі насильства не вщухають: вибух у Гребінцях

В місті Гребінці Полтавської області чоловік кинув гранату біля п’ятиповерхового будинку. У результаті вибуху поранення отримали троє людей, які перебували в бесідці неподалік. Інцидент стався близько четвертої години ранку.

Правоохоронці встановили, що гранату кинув чоловік, який перебував у стані сп’яніння. Поранені особи доставлені до лікарні, але їх життю не загрожує небезпека.

Вибух у кафе Києва: задимлення без постраждалих

Невідомі підірвали гранату на території кафе в Києві, що призвело до задимлення в приміщенні. Про це повідомив мер міста Віталій Кличко. Трапилися наслідки після спрацювання учбової гранати в одному з кафе на вулиці Рейтарській. Щасливо, ніхто не постраждав, а будівля не пошкоджена.

Читайте також