Відомий комбат розповів, скільки мільйонів за місяць витрачає на знищення росіян

Комбат розповів про витрати на знищення
Комбат розповів про витрати на знищення

Герой України і командир батальйону К-2 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи підрахував, скільки ворогів вдалося знищити його бійцям минулого місяця за допомогою дронів. За його словами, їхній підрозділ відбив близько 70 штурмів, які тривали від 20 хвилин до 12-15 годин.

Щодня вони відбивають по два штурми. Втрати ворога минулого місяця склали 400 бійців, візуально підтверджені на відео. Знищення такої кількості ворога обходиться батальйону в 15 мільйонів на місяць. Кирило Верес зауважує, що чим більше грошей, то більше техніки можуть придбати і ефективніше захищати особовий склад.

Комбат зазначає, що якщо у нього буде 30 мільйонів, то знизить втрати на 30%. Крім цього, він розповів про свою роботу перед війною.

Комбат також поділився своїми думками про накази командування та про те, чому він пожалкував, що не загинув. Також, командир зенітно-ракетного дивізіону «Бук-М1» Ярослав Мельник повідомив, що бійці, які приходять у його частину, в основному є старше 35 років, а 20-річних хлопців значно менше.

Читайте також