Війська РФ за 10 км від міста: влада Покровська закликає жителів евакуюватися

1. Російські війська наближаються до Покровська
1. Російські війська наближаються до Покровська

Російські військові все ближче наближаються до міста Покровська на Донеччині. За словами голови міської військової адміністрації Сергія Добряка, вони вже знаходяться на відстані приблизно 10 кілометрів від міста.

«Ситуація тільки погіршується, краще не стане. Ми бачимо всі ті обстріли, які були по нашій громаді та місту, ворог цинічно б’є або критичну інфраструктуру, або приватну чи житлову. Гинуть люди. Тому прошу: не зволікайте, а евакуюйтесь», – сказав Добряк.

Глава міської військової адміністрації закликав мешканців Покровська, особливо сім'ї з дітьми та пожилі люди, негайно евакуюватися з міста. Проте влада та критична інфраструктура залишаються на місці.

Якщо ви хочете евакуюватися, можете зателефонувати на гарячу лінію за номером 0800408911 або звернутися до контактного центру Покровської міської військової адміністрації за номером 0800300101.

Також волонтери БФ «Схід SOS» організовують евакуацію дітей, хворих людей та маломобільних груп населення, а також осіб з домашніми тваринами. Ви можете зателефонувати за номером 0800332614 (працює з понеділка по суботу з 08:00 до 18:00).

Волонтери ГО «Проліска» супроводжують тяжків нарікання з медичним персоналом за номерами 0932022232 та 0964041034.

За повідомленням американського Інституту вивчення війни (ISW), російські загарбники продовжують просуватися на північ від Новоселівки Першої та на північний захід від Желанного на напрямку до Покровська.

Читайте також