Влада Курська переплутала і розмістила рекламу із зображенням українського солдата

Реклама порушила гідність українського солдата
Реклама порушила гідність українського солдата

У Курську розмістили рекламу служби за контрактом з українським бійцем на руках з дитиною

У Курську, місті в Росії, розмістили рекламний банер служби за контрактом, на якому зображений український боєць, який тримає дитину на руках. Банер називається "За наших". Мер міста висловив своє невдоволення відповідальній особі за "госячий недолік" у створенні та розміщенні реклами, про це повідомляє Telegram-канал Astra.

Мер Курська висловив невдоволення голові комітету архітектури за рекламу з українським бійцем

Мер Курська Ігор Куцак підтвердив інформацію про рекламний банер з українським бійцем та висловив свою незадоволеність голові комітету архітектури та містобудування через "госячий недолік у виготовленні та розміщенні військово-патріотичного банеру".

Фото було зроблене під час евакуації мешканців міста Ірпінь після обстрілу Романівського мосту на початку російської агресії проти України.

Згідно з журналом Foreign Affairs, завдяки наступу українських військ у Курській області, українські сили зможуть утримати російську армію від наступу на Донбас і захистити захоплену російську територію "зі стійким військовим зобов'язанням".

Прогрес в боротьбі на Курській області

Раніше головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський повідомив, що сили оборони України просунулися в Курській області на 2 кілометри та отримали контроль над 5 квадратними кілометрами території. На інших напрямах ситуація залишається складною, але контрольованою.

Читайте також