Вночі Росія атакувала Україну «шахедами»: скільки дронів збила ППО

Збиття дронів ППО підтверджено: фото уламків
Збиття дронів ППО підтверджено: фото уламків

Українські Повітряні сили знищили 57 російських ударних безпілотників. Інформацію про це надали Повітряні сили Збройних сил України.

Напад ворога почався у ніч на 23 жовтня 2024 року о 22:00 годині. Російські БпЛА "Shahed" та безпілотники невстановленого типу атакували з напрямків Приморсько-Ахтарськ і Курськ. Крім того, Одещину обстріляли керованою ракетою Х-31П з Чорного моря.

Оперативні сили України підтвердили знищення 57 ворожих БпЛА в різних областях: Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Сумській, Черкаській, Хмельницькій, Тернопільській, Кіровоградській, Київській, Полтавській, Чернігівській та Харківській областях.

Також, втрачено локацію 15 російських безпілотників, а ще дев'ять з них спостерігаються в українському повітряному просторі.

Нагадаємо

Минулої ночі було зафіксовано наявність БпЛА в повітряному просторі Київської області. Протиповітряна оборона працює над їх знищенням. Місцевих жителів закликали дотримуватися інформаційної тиші та не розголошувати інформацію про роботу українських захисників в мережі.

Читайте також