Вночі ворог обстріляв Харків, влучив у багатоповерхівку – Терехов

Обстріляна багатоповерхівка у Харкові
Обстріляна багатоповерхівка у Харкові

У ніч з 28 на 29 жовтня було зареєстровано серію вибухів у Харкові, причиною яких стали атаки російських окупантів на багатоповерховий будинок. Міський голова Ігор Терехов попередив про можливість повторної атаки.

Вибухи відбулися близько 02:13. Їх було кілька.

Ігор Терехов за допомогою свого Telegram каналу наголосив на обережності через можливий повторний обстріл. Він написав: "У Харкові пролунав ряд вибухів. Будьте обережні - ворог може застосувати повторний обстріл".

Відсутність безпеки також спонукала мешканців Харкова залишатися в укриттях до закінчення повітряної тривоги. Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов також закликав до цього у своєму Telegram каналі.

За словами мера Ігоря Терехова, атака сталася в Холодногірському районі і призвела до пожежі і руйнувань у 9-поверховому житловому будинку. Інформація про постраждалих уточнюється, а на місці події працюють всі відповідні служби.

Треба нагадати, що у Харкові вже були атаки РФ, в результаті яких шестеро людей постраждали. Крім того, у вересні кількість постраждалих від чвертькових нападів російських окупантів зросла до 21 особи.

Додамо, що 2 жовтня російські окупанти знову застосували авіаудар по Харкову. За попередньою інформацією, це сталося близько 4:00 ранку.

Російські агресори також підтримали смертоносні дії, вдаривши керованою авіабомбою по приватному сектору в Київському районі Харкова.

Читайте також