Ворог масовано атакував Одещину: є загиблі та поранені (оновлено)

Масова атака ворога на Одещину
Масова атака ворога на Одещину

Сьогодні рано вранці ворог атакував місто Ізмаїл на Одещині за допомогою безпілотників. Загинули три людини, ще 14 отримали поранення. Про це заявив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

За його словами, "росіяни запустили ударні безпілотники на південь нашої області. Противітряна оборона активно працювала, але атація була тривала і напружена".

Спочатку повідомлялося, що внаслідок атаки загинуло три людини: дві жінки 1934 і 1955 років народження та 73-річний чоловік. Ще 11 людей, включаючи одну дитину, отримали поранення.

Атака призвела до пошкоджень приватних і багатоквартирних будинків, надвірних споруд, будівель і автомобілів. Пожежі, які виникли внаслідок атаки, були оперативно погашені пожежниками. Правоохоронні органи зафіксували наслідки терористичного акту, а постраждалим надається необхідна допомога, - додав Олег Кіпер.

Оновлення о 9:46. У результаті ворожого обстрілу Ізмаїлу загинуло троє людей, а ще 14 отримали поранення, зокрема троє дітей. Одеська обласна прокуратура розпочала розслідування.

Нагадаємо, що в ніч на 26 вересня ворог атакував Одещину за допомогою ракет і безпілотників, у результаті чого загинула 62-річна жінка.

Також, 25 вересня противник здійснив ракетну атаку на Одещину, що призвело до пожежі на відкритій місцевості.

Читайте також