WhatsApp анонсував нову функцію для великих груп

Компанія WhatsApp презентувала нову функцію для великих груп - голосові чати, які призначені для того, щоб зробити групові дзвінки зручнішими та менш нав'язливими. Про це повідомляє TechCrunch.

У месенджері WhatsApp з'явилася можливість запускати голосові чати без звукових сповіщень. Користувачі можуть приєднатися до чату, просто натиснувши спливаюче вікно в чаті. Це відрізняється від звичайних групових дзвінків, коли кожен учасник отримує повідомлення про дзвінок.

Тепер користувачі можуть одночасно розмовляти та обмінюватися текстовими повідомленнями завдяки новій функції. Щоб керувати звуком, включити або вимкнути голос, або надіслати повідомлення у чаті, достатньо натиснути на відповідні кнопки у верхній частині чату.

Нова можливість голосового чату в WhatsApp може бути корисною для різних цілей, таких як проведення зустрічей, спілкування з друзями та родиною, або просто спільне прослуховування музики.

Раніше інформація поширювалася, що з 24 жовтня WhatsApp підтримуватиметься лише на операційних системах Android версії 5.0 і вище.

Нагадаємо, що месенджер WhatsApp вже запустив функцію каналів. Перша відправка функції відбулася в десяти країнах, а під час глобального запуску користувачам стали доступні нові функції, такі як поліпшений каталог, можливість ставити реакції, редагувати та пересилати оновлення до чатів або груп.