Залізницю на Полтавщині пошкоджено обстрілами, деякі потяги суттєво затримуються

Зруйнована залізниця на Полтавщині після обстрілу
Зруйнована залізниця на Полтавщині після обстрілу

Уночі на Полтавщині була пошкоджена залізнична інфраструктура через обстріл. Частина поїздів Харківського напрямку змінила маршрути зі значними затримками. Про це повідомляє «Укрзалізниця».

«Було пошкоджено колії, контактну мережу, опори, тощо. Відновлювальні роботи вже проведено, частину поїздів пропущено з резервними тепловозами, а наразі вже практично повністю поновлено енергопостачання. На щастя, ніхто не постраждав», – йдеться у повідомленні.

Також представники залізничної компанії збирають інформацію про пересадки пасажирів для організації подальших поїздок. 

«Інформацію про поїзди, які курсують з затримками, можна дізнатися на порталі uz-vezemo.uz.gov.ua. Якщо ви перебуваєте на борту одного з таких поїздів і маєте пересадку, зверніться, будь ласка, до провідника або стюардеси – наші диспетчери організують всі необхідні зв'язки».

За даними Повітряних сил, вночі 4 серпня ворог здійснив удар з використанням ракет С-300 по Харківщині та керованих авіаційних ракет Х-59 по Полтавщині від Курської області. Також було виявлено 5 бойових безпілотників «Shahed», що здійснювали удар в районі пусків Приморсько-Ахтарськ, РФ.

В результаті дій Збройних Сил України та підрозділів радіоелектронної боротьби Повітряних Сил було знищено 5 безпілотників «Shahed-131/136» у Херсонській, Дніпропетровській, Кіровоградській та Запорізькій областях.

Читайте також