Зеленська повідомила, чи вимикають світло в їхній з президентом оселі

Питання щодо вимкнення світла у резиденції президента
Питання щодо вимкнення світла у резиденції президента

Перша леді України Олена Зеленська розповіла про те, що і їхнє життя з президентом не обійшлося без блекаутів. Вона підтвердила, що їхня оселя теж зазнає відключень електроенергії і поділилася своїм досвідом в інтерв'ю журналу "Ми-Україна".

Зеленська розповіла про використання генератора та проведення вечорів при свічках разом з дітьми.

“Світло, звичайно, зникає. Ми живемо в одній енергосистемі. Цього року мені трохи полегшало, оскільки є генератор. Ми настроїли його, хоча він досить шумний, але це допомагає”, - зазначила вона.

Перша леді згадала про попередні обстріли енергетичної інфраструктури, коли багато українців були змушені жити при свічках. Вона розповіла, що в такі моменти у них з дітьми було навіть романтично. Вони вечеряли при свічках, читали книжки, грали в настільні ігри та рано лягали спати. Зеленська додала, що всі живуть в одних реаліях і всі хочуть, аби все повернулося до нормального стану, а діти жили спокійно і мали світло завжди.

У попередніх інтерв'ю Зеленська також розповіла, чому погодилася на фотосесію для журналу Vogue. Вона зазначила, що не могла відмовити фотографці Енні Лейбовіц і це була ще одна можливість привернути увагу до подій в Україні. Зеленська вважає, що цей крок був успішним, оскільки після фотосесії латиноамериканські медіа все ще цікавляться цими знімками.

Читайте також