Зеленський анонсував важливу зустріч "Рамштайн" щодо тиску на Росію

Зеленський зустріч тиску Росію
Зеленський зустріч тиску Росію

Зеленський: Російські атаки на цивільні об'єкти

Президент України Володимир Зеленський звернувся до громадян наприкінці 949-го дня війни. Він повідомив про російські атаки на цивільні об'єкти та висловив подяку рятувальникам за їхню роботу.

За словами Зеленського, у Запоріжжі внаслідок російського удару було поранено 14 людей. Президент наголосив, що були атаковані звичайні житлові будинки та міські об'єкти.

Російські атаки на Харківську, Донецьку та Сумську області

Зеленський також повідомив про російські атаки керованими бомбами на Харківську, Донецьку та Сумську області. У Глухові пошкоджено кілька житлових будинків, а на Харківщині постраждали багатоквартирні будинки, енергетична та медична інфраструктура.

Заклик до партнерів і подяка рятувальникам

Зеленський стверджує, що Росія щодня використовує близько сотні керованих авіабомб проти України. Із цієї причини, він закликав партнерів надати Україні більше далекобійної зброї та систем протиповітряної оборони, а також посилити санкції проти Росії.

Зеленський також висловив подяку працівникам ДСНС, які рятують життя постраждалих, і наголосив на важливості підготовки до наступної зустрічі у форматі "Рамштайн".

Читайте також