Зеленський пояснив, чому Україні вже пізно використовувати Atacms

Президент Зеленський объясняет причину неиспользования в Украине системы Atacms
Президент Зеленський объясняет причину неиспользования в Украине системы Atacms

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна потребує далекобійної зброї, тому що Росія ховає свої літаки в далеких куточках своєї країни. Про це повідомляє кореспондент "Главкома".

"Сьогодні ми не можемо просто так говорити про можливість використання Atacms. Чому? Тому що пізно. Вони (росіяни) переміщують літаки на інші аеродроми. Вони підготували майданчики для своєї зброї і перемістили їх на відстань понад 300 кілометрів. Так, на великій відстані знаходяться багато тактичних речей, і нам потрібна далекобійна зброя. Але вони також перемістили багато речей туди. Тому сьогодні ми маємо говорити про серйозні рішення", - заявив президент.

Раніше Володимир Зеленський повідомив основні пункти "плану перемоги" України. Він зазначив, що Курська операція ЗСУ є частиною другого пункту плану.

Зеленський також заявив, що на початку листопада "план перемоги" буде повністю готовий.

Крім того, президент України повідомив, що його зустріч з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом відбудеться 26-27 вересня. Володимир Зеленський додав, що ця зустріч буде важливою для обох сторін.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський планує зустрітися з кандидаткою у президенти США Камалою Гарріс і дізнатися, що вона думає про "план перемоги". Він також зауважив, що наразі важливо спілкуватися з усіма претендентами на посаду президента США щодо "плану перемоги".

До слова, Володимир Зеленський заявив, що в Росії заводи, які виробляють військову техніку та зброю, збільшують це виробництво, обходячи санкції.

Читайте також

Росіяни знищують Курщину авіабомбами
сьогодні, 16:56 79 переглянули
Російські авіабомби руйнують Курщину