Зеленський припустив, що діється в голові у Путіна

Виступення Зеленського про думки Путіна
Виступення Зеленського про думки Путіна

Президент України Володимир Зеленський заявив, що знає, що відбувається в розумі Володимира Путіна. Він повідомив про це американському журналістові Фаріду Закарії з CNN. Путін заявив, що готовий до переговорів, але зазначив вимоги, які являють собою капітуляцію для України.

Зеленський висловив свої думки з приводу цього заяви Путіна. Він зазначив, що Путін не змінив своєї головної ідеї і час від часу грає в покер з іншими лідерами, щоб показати, що він готовий до діалогу. Президент відзначив, що Путін використовує слабкість Заходу та інтереси інших країн, щоб знайти місце для своїх дій.

Зеленський зрозумів, що місія Путіна не в зупинці війни, але в тому, щоб уникнути успіху України. Він наголосив, що Путін боїться російського суспільстваі і знає, що сильна Україна може вплинути на російських громадян. Зеленський закликав зробити Україну сильною, щоб спонукати Путіна до переговорів.

Американський журналіст також запитав, як Зеленський думає, що завершить війну, якщо немає можливості перемогти повністю. Президент відповів, що Путін не боїться лідерів та країн, але він боїться свого власного суспільства. Зеленський вважає, що, якщо російські громадяни відчуватимуть небезпеку і не будуть мати комфортного життя, вони впливатимуть на Путіна і спонукатимуть його до переговорів.

Нагадаємо, Зеленський провів зустріч із Сирським лідером.

Читайте також