Зимовий сад, солярій та десяток унітазів – журналісти показали розкішну квартиру російського генерала в Одесі

Зимовий сад, солярій унітаз в квартирі
Зимовий сад, солярій унітаз в квартирі

У Одесі виявили квартиру російського генерала Михайла Дмитрієва. Ця розкішна квартира площею 1000 квадратних метрів була придбана його сім'єю у 2005 році. Зараз правоохоронці передали це майно Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами (АРМА) після того, як родина Дмитрієвих потрапила під санкції РНБО 2023 року. Квартирою у будинку на вулиці імені Адмірала Азарова користується дружина генерала Лариса Дмитрієва, оскільки після смерті тещі Євдокії Афоніної, яка була власницею, квартира успадкувала її.

Ця квартира знаходиться в елітному районі Одеси, поруч з морем. Вона має п'ять кімнат, великі основні приміщення, камін, джакузі, лазню та деякі неординарні дизайнерські рішення. Крім того, у будинку є розважальна кімната з більярдом, сауна, караоке, зона для гри та інші розваги. З вікон квартири відкривається вид на море та тренувальну базу футбольного клубу "Чорноморець".

Фінансування цієї квартири здійснюється Міністерством оборони РФ, оскільки Михайло Дмитрієв є колишнім російським генералом, який був заангажований у розвиток ракетної програми Росії. Наразі АРМА шукає управителя для цієї квартири.

Читайте також