Бойовики 2024 року: найкращі бойовики 2024 року

Жанр бойовик поступово повертається на великі та маленькі екрани. Поступово він набирає популярності, яка мала жанр у 2000-х. Тому бойовики 2024 можуть здивувати і якістю, і сучасним сюжетом. Що цікаво, бойовик 2024 року може здивувати і поєднанням жанрів: тут і фентезі, і кримінал, і драма.

Будь-який бойовик 2024 року може увійти до своєрідного ТОПу. До жанру повернулося і багато відомих режисерів. Тому бойовики 2024 року новинки точно заслуговують на увагу: вони і нові, і цікаві.

Нові бойовики 2024: найкращі та цікаві роботи

Якщо розглядати новинки 2024 року, варто згадати, що ще чимало бойовиків вийде на екрани до кінця року. Тому складати повноцінний рейтинг зарано.

бойовик 2024

Ті бойовики, які вже вийшли, вже показали досить добрі варіанти. Які фільми заслуговують на увагу:

  1. Бджоляр.

  2. Мадам Павутина.

  3. Будинок біля дороги.

  4. Годзілла і Конг: Нова імперія.

  5. Падіння імперії.

  6. Каскадери.

  7. Хроніки Божевільного Макса.

Загалом новинок буде багато, а тому жанр бойовики ще може вразити і навіть здивувати.

Бджоляр (The Beekeeper)

На початку 2024 року на екрани вийшов фільм виробництва Великої Британії. Його прем'єра відбулася у середині січня.

У центрі сюжету досить типовий та карикатурний персонаж на ім'я Адам. Він живе за містом і займається бджільництвом. Таке заняття йому не просто подобається, воно його заспокоює. Поруч живе його літня подруга — мила та привітна жінка. Якось її обманюють шахраї, і не витримавши цього, жінка закінчує життя самогубством. Адам не може впоратися з такою несправедливістю і згадує свої старі навички. Адже його минуле не найпростіше і вже точно не законне.

бойовик 2024

Фільм про помсту досить швидко набирає обертів. У ньому багато кривавих сцен і не менш екшену. Загалом рейтинг фільму говорить сам за себе. У головній ролі Джейсон Стейтем, а його ім'я говорить саме за себе.

Мадам Павутина

У 2024 році вийшов фільм, який отримав неоднозначні відгуки. Втім, його важко назвати класичним бойовиком. Скоріше це пригода про групу супергероїв.

Для любителів Людини-Павука героїня Мадам Павутина не нова. Це була старенька, яка бачила майбутнє та допомагала супергерою. Втім, творці фільму пішли іншим шляхом. По-перше, вони зробили Мадам досить юною і дали їй нову історію отримання суперсил. Також для залучення молодого глядача кістяк супергероїв зробили підлітками, втім, за весь фільм у них так і не з'явиться суперсил.

Мадам Павутина вийшла досить спірним персонажем, який не виправдає всі очікування. Фільм нагадав усі ті фільми, які виходили в далекі 2000-х: милі та нехитрі історії до першої “Залізної людини”.

Слід зазначити, що деяким глядачам фільм сподобався. У ньому багато гумору, а також досить цікавих переходів. У фільмі також можна було побачити дядька майбутньої Людини-Павука. Наприкінці фільму також була невелика "закладка" на майбутні частини, втім, ймовірність їх випуску поки що під питанням.

Будинок біля дороги

У березні 2024 року також вийшов ще один бойовик. У центрі сюжету колишній боєць UFC Далтон. Йому доводиться переїхати та почати працювати в барі: такий розклад його, звичайно, не влаштовує. У цьому барі він знайомиться з кримінальним босом.

Серіал став ремейком фільму, який багато років тому вийшов із Патріком Суейзі. Тепер роль отримав Джейк Джілленхол. Що цікаво, для фільму акторові довелося зробити справжній стрибок для своєї фізичної форми.

бойовик 2024 року

Загалом фільм буде цікавий тим, хто любить кримінальні чи спортивні фільми. Одну з ролей у Будинку біля дороги виконав колишній чемпіон UFC Конор Макгрегор.

Годзілла і Конг: Нова імперія

Вже 2024 року, наприкінці березня, вийшло довгоочікуване продовження історії Конгу. Він встиг залишити рідний острів, зруйнувати половину Нью-Йорка, побитися з Годзіллою і потоваришувати з людиною. Все це відбувалося у минулих частинах саги, а вже у 2024 році у Конга з'явиться новий та досить несподіваний союзник.

Gozzilla x King: The New Empire покаже нову імперію Конгу. Це вже п'ята частина, яка не зменшує обертів. У фільмі покажуть історію, як взагалі було створено такі гігантські істоти. Старим ворогам доведеться об'єднатися, щоб протистояти новій загрозі. Глядачі зустрінуться з новими монстрами, і так розширюється кіновсесвіт цієї історії.

бойовик 2024 року

У фільмі поєдналися японська частина історії, про Кайдзю, а також класична історія про Кінг Конга. Загалом історія буде цікава всім любителям фільмів про монстрів та їх боротьбу.

Падіння імперії

У 2024 році на екрани вийде фільм виробництва Британії. Прем'єру фільму призначено на 16 травня. Крім бойовика, у жанрі позначено і драма.

2024 бойовик

Civil War (“Падіння імперії”) — новий фільм Алекса Гарленда. Свого часу він зняв кілька якісних картин. У центрі сюжету буде період громадянської війни у США. У головних ролях Кірстен Данст та Вагнер Моура, що вже говорити про рівень картини. Загалом від фільму чекає багато, але якість не завжди означає велику зацікавленість з боку глядача.

Каскадери

Ще один фільм, який досі йде на великому екрані. У центрі сюжету — чоловік, який працює каскадером. Він став учасником зйомок, а режисером виступила його дівчина. Несподівано, головний актор пропадає, а каскадеру потрібно його швидко знайти. Інакше він втратить роботу, а ще й кохання. У головних ролях Райан Гослінг, Емілі Блант та Аарон Тейлор-Джонсон. Такий акторський склад більш ніж вражаючий, і вже гарантує певну популярність картині.

Фуріоса: Хроніки Божевільного Макса

У 2024 році глядачі побачать довгоочікуване продовження історії Божевільного Макса. Прем'єру картини призначено на 22 травня 2024 року.

Фільм став спін-офом класичної картини. У центрі сюжету буде розкрито історію героїні, яку зіграла Шарліз Терон. Історія в цілому вийшла цікавою та захоплюючою.

У фільмі також з'явиться Кріс Хемсворт, а відтак популярність вже буде. Загалом, акторський склад, як і в оригінальній картині, більш ніж добрий.