Дрони СБУ підірвали великий склад боєприпасів у Воронезькій області РФ: деталі

Вибух складу боєприпасів, підірваного дронами СБУ
Вибух складу боєприпасів, підірваного дронами СБУ

Уночі 7 липня Служба безпеки України (СБУ) здійснила атаку на великий склад боєприпасів у Воронезькій області РФ за допомогою безпілотників. Цю інформацію повідомило джерело, з посиланням на Главком.

За словами джерела, цього ранку безпілотники СБУ влаштували вибухи на польовому складі боєприпасів біля населеного пункту Сергіївка Воронезької області. На цьому складі були зберігані ракети земля-земля, земля-повітря, снаряди для танків і артилерії, а також ящики з набоями для вогнепальної зброї.

Зазначене джерело повідомило, що саме з цього складу окупанти здійснюють поставки боєприпасів своїм військам в Україні.

Місцеві мешканці Воронезької області почули вибух уночі, після чого розпочалася потужна детонація. Свідки стверджували, що стовп диму видно було на десятки кілометрів.

Згідно з інформацією від СБУ, є ймовірність раптових вибухів на об'єктах російського військового промислу, що бере участь у війні проти України.

Нагадаємо, що 7 липня у Воронезькій області сталося пожежа на одному зі складів боєприпасів після атаки безпілотних літальних апаратів. Губернатор області Олександр Гусєв повідомив, що почалася детонація вибухонебезпечних об'єктів у районі Підгірськ.

Читайте також

Антарктида стрімко зеленіє
сьогодні, 18:33 120 переглянули
Антарктида зеленіє все швидше
ФБР попереджає про загрозу терактів у США
сьогодні, 16:10 119 переглянули
Попередження ФБР про теракти у США