Головна

Кадровик ТрО: Лише 10% з тих, хто звертався до рекрутингового центру, підписують контракт

Рекрутинговий центр - підписані контрактом

Рекрутинговий центр за пів року залучив до війська 10% кандидатів

За пів року роботи рекрутингового центру військових лідерів управління персоналу штабу Командування Сил ТрО ЗСУ було опрацьовано приблизно три тисячі заявок, з яких кожного десятого кандидата залучили до війська. Про це в інтерв'ю "Главкому" розповів начальник відділення супроводження військових лідерів Петро Авраміч.

За словами Авраміча, нині до рекрутингового центру звертається небагато людей через те, що більшість добровольців вже приєдналися до війська від початку війни.

"За пів року роботи ми опрацювали близько трьох тисяч заявок. Кількість залучення до війська складає 10%. Багато дзвінків до нас із запитанням щодо можливостей переміщення переведення військовослужбовців з інших підрозділів. Але ми не можемо вирішувати такі питання. Ми - рекрутинговий центр, і наше завдання - прийом цивільних на службу до підрозділів ТрО", - заявив він.

Представник штабу Командування ТрО підкреслив, що основна частина звернень до рекрутингового центру стосується людей віком від 35 до 60 років. Також зазначено, що багато кандидатів звертаються із запитаннями, але це допомагає їм визначитися і зробити вибір.

Військовий зазначив, що найбільшість осіб, які звернулися до рекрутингового центру, у режимі очікування розвитку ситуації.

Рекрутинговий центр у Львові було відкрито з метою побудови прозорої та ефективної моделі залучення до української армії. У країні також розпочато проект рекрутингу до Збройних сил, де будь-хто може обрати певний підрозділ для служби.

Читайте також:

  • Рекрутер Сил ТрО Петро Авраміч: За пів року з усіх кандидатів ми залучили до війська лише 10%
  • Новий закон про мобілізацію. Кому приготуватися

Читайте також: