Як вибрати купальник: для басейну та плавання за типом фігури

Як вибрати купальник: для басейну та плавання за типом фігури

Вибір купальника завжди непроста справа. Особливо для басейну чи плавання. Адже на пляж вибрати купальник легше, бо він має бути красивим та стильним.

Інше питання, як вибрати купальник для повних жінок або як вибрати купальник на великі груди для плавання. У цьому випадку є багато критеріїв відбору: потрібно вибрати варіант за розміром та функціоналом. Для плавання часто підходить суцільний чи спортивний купальник. А ось колір можна підібрати в останню чергу.

Як вибрати купальник для басейну?

Вибір купальника для басейну і плавання на кшталт фігури — завдання, що потребує врахування декількох чинників: функціональність, комфорт, стиль і, звичайно, відповідний крій для вашої фігури.

як вибрати купальник для маленьких грудей

На що ще звернути увагу:

  • як вибрати купальник на маленькі груди;

  • як вибрати купальник на повну фігуру;

  • Як вибрати купальник, щоб приховати живіт.

В цілому перше, про що потрібно задуматися, як вибрати купальник за розміром. У решті визначитися буде легше.

Отже, вибір купальника починається з визначення його функціональності. Далі вже справа у виборі стилю. Вже після цього можна розібратися, як вибрати купальник за типом фігури.

Вибір купальника для басейну та плавання — це баланс між функціональністю та стилем. Враховуючи тип фігури, можна підібрати купальник, який буде не тільки зручним для плавання, але й підкреслить переваги фігури. Матеріал, підтримка та крій — ключові аспекти, на які слід звернути увагу при виборі ідеального купальника.

Функціональність та комфорт

Почнемо з того, що купальники для басейну мають бути комфортними. Його може забезпечити матеріал, з якого виготовлений купальник.

як вибрати купальник для маленьких грудей

Купальники для басейну повинні бути виготовлені із міцних матеріалів, стійких до хлору, як поліестер або поліамід із додаванням еластану. Також важливий крій. Забезпечення хорошої «підтримки» грудей важливе для комфорту та безпеки. Це може бути досягнуто за допомогою вбудованих бюстгальтерів, регульованих лямок або спеціальних кісточок.

Також важливий стиль купальника. Суцільні купальники найчастіше кращі для активного плавання, оскільки вони краще тримаються на тілі і забезпечують більшу свободу рухів. Купальник, що добре сидить, з мінімальними прикрасами і вирізами знижує опір води і допомагає поліпшити гідродинаміку.

Таких характеристик достатньо, щоб вибрати гарний та комфортний купальник для басейну.

Стиль та крій за типом фігури

Далі вже можна розглядати стиль купальника або вирішувати питання, як вибрати розмір злитого купальника.

як вибрати купальник на повну фігуру

Щоб зрозуміти, який стиль більше подобається, можна орієнтуватися за своїм типом фігури. Для кожної фігури є свої вдалі варіанти:

  1. Груша (широкі стегна, вузькі плечі). І тут потрібно збалансувати верх і низ тіла. Для цього вибирайте купальники з акцентом на верхню частину. Це можуть бути яскраві кольори чи візерунки на ліфі, бюстьє з декоративними елементами. Добре підійдуть моделі з відкритими плечима або додатковими деталями на плечах. Що стосується фасону, то купальники з високим вирізом стегна допоможуть подовжити ноги, а суцільні моделі з контрастними вставками з боків візуально звузять стегна.

  2. Яблуко (широка талія, вузькі стегна та плечі). Необхідно згладити талію та привернути увагу до верхньої частини. У цьому випадку підійдуть купальники з вертикальними лініями або візерунками, що візуально подовжують фігуру. Можна використовувати моделі зі стягуючими вставками в області талії. Що стосується фасону, то підходять моделі з глибоким V-подібним вирізом або асиметричні купальники допоможуть привернути увагу до грудей та плечей, відволікаючи від талії.

  3. Прямокутник (плоский силует, невиражена талія). І тут потрібно створити ілюзію вигинів. Вибирайте купальники з рюшами, воланами чи вирізами, які додають об'єм у потрібних місцях. Поясні вставки та контрастні деталі на талії допоможуть створити силует пісочного годинника. У такому разі підійдуть моделі монокіні з вирізами з боків або бікіні із зав'язками на стегнах та ліфами з додатковими деталями.

  4. Пісочний годинник (виражені груди та стегна, вузька талія). У цьому випадку слід підкреслити природні вигини. Практично будь-які фасони виглядатимуть виграшно, але краще уникати надмірно складних та багатошарових дизайнів, які можуть перевантажити фігуру. Щодо фасону, то підійдуть класичні бікіні, суцільні купальники з акцентом на талію, моделі з вирізами, що підкреслюють вигини.

  5. Зворотній трикутник (широкі плечі, вузькі стегна). І тут потрібно збалансувати верх і низ тіла. Вибирайте купальники з простим верхом та яскравими, об'ємними деталями на нижній частині. Плавки з воланами, візерунками чи зав'язками будуть доречними. Для цього фігури підійдуть купальники з глибоким вирізом на спині, V-подібним вирізом спереду, бюстьє без зайвих деталей.

З огляду на свій тип фігури можна досить швидко підібрати купальник.

Що ще треба враховувати?

Крім усього іншого, в купальнику для басейну потрібно враховувати наявність регульованих елементів. Йдеться про регульовані лямки та зав'язки, які допоможуть адаптувати купальник під індивідуальні особливості фігури. Потрібно також розглянути вбудовані філіжанки. Для додаткової підтримки та покращення форми грудей вибирайте моделі із вбудованими чашками.

Щодо якості купальника, то в цьому випадку на матеріалі краще не економити. Адже головною особливістю басейну є вода із хлором. Вона досить швидко роз'їдає матеріал будь-якого купальника. Для регулярного використання в басейні вибирайте купальники спеціально розроблені для стійкості до впливу хлорованої води.

як вибрати купальник для маленьких грудей

До того ж у басейн потрібно вибирати купальник із матеріалу, який швидко висихає.

Як вибрати купальник на великі груди?

Основні параметри для таких грудей, які потрібно враховувати:

  1. Ключовим фактором є підтримка грудей. Шукайте купальники з кісточками, широкими лямками та регульованими ремінцями.
  2. Формовані чашки або чашки із підкладками забезпечать додаткову підтримку та форму.
  3. Суцільні купальники із вбудованими бюстгальтерами або бікіні з широкими зав'язками на шиї та спині для кращої фіксації ідеально підійдуть для такого типу фігури.

Для такого типу фігури підійдуть топи з кісточками. Вони забезпечують максимальну підтримку та комфорт. Підійдуть і спортивні купальники або варіанти із широкими лямками.

Як вибрати купальник на маленькі груди?

Для створення візуального обсягу підійдуть рюші, волани та інші декоративні елементи. Також підійде пуш-ап. Для такого типу фігури підійдуть купальники із яскравими квітами.

як вибрати купальник для великих грудей

Які варіанти підійдуть на маленькі груди:

  1. Бандо.

  2. Трикутні чашки.

  3. Пуш-ап ліфи.

  4. Яскраві принти.

Для прикладу підійдуть купальники брендів Victoria's Secret, Calzedonia, H&M, що часто пропонують моделі з ефектом пуш-ап і декоративними елементами.

Як вибрати купальник на повну фігуру?

Такому типу фігури підійде хороша підтримка, яка важлива як для грудей, так і для живота та стегон. Високі талії, що втягують вставки і щільні тканини допоможуть створити більш підтягнутий силует.

Також підійдуть суцільні купальники чи танкіні, що закривають проблемні зони.

Читайте також: