Актуальний манікюр у 2024 році

До 2024 року залишився лише місяць, а тому можна сміливо говорити про тенденції цього року. Саме 2024 рік пройде під досить суперечливими, але цікавими настроями. Такі зміни відбудуться у будь-якій сфері, особливо в сфері краси. Манікюр, здається дрібницею, проте й його не оминуть неминучі трансформації. 

Насамперед якщо йдеться про 2024 які нігті зробити, можна орієнтуватися на загальні тенденції: в моді будуть яскраві поєднання і помітні деталі, нові відтінки та прикраси. Дадуть про себе знати стрази, які ще минулого року вважали несмаком, а в 2024 знову заполонять студії манікюру. Повернутись і камінці, намистини та інші дрібні деталі, які дозволять створюватися не менш екстравагантні дизайни. У 2024 році манікюр, як і у 2023 році, стане приводом для самовираження. Залишить за собою місце і класика, яка як ніколи раніше буде лаконічною та місцями простою.

Загальні тенденції у манікюрі у 2024 році

Весь 2024 колір манікюру подарує багато простору для ідей. У манікюрі переважатиме чіткість форми, а ще поєднання, здавалося, не поєднуваних деталей. У моду увійде різниця у формі. Наприклад, довгі нігті лівої руки та практичний, короткий манікюр правої руки. Такі тренди будуть триматися кілька наступних років. 

2024 році манікюр

Ближче до літа манікюр отримає заслужені та яскраві деталі. У моді залишиться неон, але в нього з'явиться конкурент у вигляді матових деталей або матового покриття. Трендовий манікюр 2024 літо відрізнятиметься нерівністю форм та різницею текстур нігтів. Незвичайні форми та рельєфи переважатимуть на довгих нігтях, проте варіацій буде безліч. 

Які тенденції захоплять 2024 рік:

  1. Різнокольоровий дизайн.

  2. Акцент на великому пальці.

  3. Різнокольоровий френч.

  4. Оксамитовий ефект.

  5. Принти.

  6. Натуральні текстури.

  7. Геометричні принти.

  8. Нюдові відтінки.

  9. Фольга та блискуча стрічка.

Якщо порівнювати манікюр 2024 року весна і літо, то головним чином зміниться колірна палітра. Пастельні тони весни зміняться яскарвами та місцями сміливими поєднаннями літа. Якщо порівнювати весняний манікюр 2024 та осінь 2024 року, то повернуться спокійні поєднання кольорів, але залишиться різноманітність форм літніх трендів.

Зимовий багатий манікюр 2024 року стане справжнім сюрпризом, адже стрази та намистини, що увійшли до моди ще на початку року у поєднанні з рельєфами створить справжні витвори мистецтва.

Гарячі тренди наступного року

Вже з кінця 2023 почнуть проявлятися перші тренди 2024 року. У моду повертаються малюнки. Від найпростіших відбитків до цілих картин на нігтях. Буквально весь манікюр весна 2024 поєднуватиметься саме з малюнками.

багатий манікюр 2024 року

Залишиться актуальним і градієнт. В цьому випадку на вибір буквально всі кольори веселки. На перше місце вийде градієнтний френч. Саме таке поєднання буде найпопулярнішим. Не втратять актуальність слайдери, щоправда, їх використовуватимуть у рази менше.

Багато майстрів виберуть нігті 2024 навесні лунковий манікюр, але замість звичних білих лунок з'явиться більше дизайну та кольорів. У 2024 році нігті будуть з максимальною кількістю декору. І тут спрацює правила, чим більше, то краще. Відбитки фольги залишаться у тренді.

Нюд у манікюрі: модний чи забутий тренд?

Останніми роками нюд став новою класикою. Нюдові та матові манікюри, особливо на короткі нігті, у 2023 році посіли почесне перше місце. Щодо запиту "актуальний манікюр зима 2024", то у нюди буде багато світлих тонів. Переважатимуть блакитні та сірі відтінки. Як експеримент і невелику ностальгію в зимовому манікюрі згадуватимуть "в'язані" дизайни. Щоб зробити їх актуальнішими, будуть додавати і фольгу, і стемпінг.

Актуальний колір манікюру залишиться чорним. Вигідно виділятиметься і синє матове покриття. Його також можна буде поєднувати із нюдовими деталями. Залишиться й зимовий тренд на простоту. Дизайн на одному або кількох нігтях дозволить зробити манікюр більш святковим, але водночас стриманим. Наприклад, можна додати трохи фольги чи стразів.

нігті 2024 навесні

З чим можна поєднувати нюд:

  1. Різнокольоровий дизайн.

  2. Акцент на пальці.

  3. Різнокольоровий френч.

  4. Натуральні текстури.

  5. Геометричні принти.

Загалом, якщо не хочеться експериментувати, звичайний і однотонний нюд не втратить актуальності ще багато років, а тому його можна сміливо обирати. 

Загадка френча 2024 року

Френч, він же французький манікюр залишається популярним упродовж довгих років. 2024 року відмовлятися від нього не доведеться, але він трохи зміниться.

Як і 2023 року актуальним буде кольоровий френч. При цьому інші дизайни або мінімальні, або взагалі відсутні.

актуальний манікюр зима 2024

Популярним стане матовий варіант.

Акцент навесні 2024 року

Якщо взимку як тренд залишиться нюд, то вже навесні манікюр стане м'якшим, ніжнішим, але сміливішим. Краще вибрати тепліші відтінки, як фіолетовий, рожевий та блакитний. Буквально увірватися у весняні тренди м'ятний колір. Не втратить актуальність рожевий колір.

актуальний манікюр весна 2024

Майстри, які останні роки викорінювали квіти та вензелі, повернуться до квіткових малюнків. Саме вони заполонять весняні манікюри.

Акцент влітку 2024 року

Манікюр влітку 2024 буквально розв'яже всім руки. Він буде яскравим і трохи божевільним. У моду увійдуть яскраві та навіть їдкі кольори. Чим виразнішим буде манікюр, тим краще.

актуальний манікюр влітку 2024

У моду увійдуть фруктові та подекуди мультяшні дизайни. Справжньою зіркою теплої пори року стане неоновий френч та місячний дизайн. Саме в цих напрямках експериментуватимуть усі майстри.

Акцент восени 2024 року

Особливість осінніх нігтів завжди у глибині кольорів. Дизайни стають м'якшими та миловиднішими. Восени переважатимуть кавові та шоколадні відтінки, гірчичний та смарагдовий також стануть трендом.

актуальний манікюр восени 2024

Несподіваним нюансом стане сливовий колір. Він, як і бордовий, стане основним для всіх дизайнів. У 2024 році будуть популярні візерунки, золотий декор і тваринні візерунки. Актуальним буде й матовий фініш.

Акцент узимку 2024 року

Холодна гама у манікюрі стане актуальною вже взимку 2024 року. Тематичні малюнки залишаться популярними, хоча залишаться і незвичайні нові, головним чином об'ємні деталі.

актуальний манікюр взимку 2024

У 2024 році особливу актуальність наберуть срібні відтінки та блискітки.