Головна

На Хмельниччині чоловік з ножем напав на військовослужбовця ТЦК

чоловік з ножем напав на військовослужбовця ТЦК

У селі Книжківці Хмельницької області чоловік напав з ножем на працівника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки під час перевірки облікових документів.

Про це повідомляє пресслужба Хмельницького ТЦК та СП, які займаються оповіщенням військовозобов'язаних, є спеціальними суб'єктами, які виконують свої обов'язки під час воєнного стану. Тому будь-які образи, опір або перешкоджання їхній діяльності матимуть наслідки, і порушники нести будуть адміністративну чи кримінальну відповідальність.

Також відомо, що в Чернівецькому обласному ТЦК та СП було здійснено напад на військовослужбовця, до нього застосували силу та погрожували. Щоб захиститися, він змушений був вистрілити в повітря.

Раніше у мережі з'явилося відео, на якому декілька жінок напали на автомобіль військових. Згодом стало відомо, що одну з нападниць оштрафували на 85 гривень.

Важливо зазначити, що працівники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки не мають права затримувати людей для оновлення військово-облікових даних під час мобілізації.

Читайте також: