27-річна блогерка заробляє $20 тис., продаючи фото 18+ одруженим чоловікам

Британська блогерка 27-річна Ребекка Луїза заробляє $20 тис. на місяць, продаючи пікатні фото в соцмережах. Серед її підписників чимало одружених чоловіків.

Жінка, яка зібрала 142-тисячну аудиторію в Instagram, почала працювати в секс-індустрії під час пандемії Covid, пише таблоїд Daily Star.

Ребекка зазначає, що має чудові стосунки зі своїми шанувальниками. Вона вдячна за те, що більшість із них не переступають її межі.

"Я вважаю, що мені дуже пощастило. Я знаю людей, у яких був справді жахливий досвід. У мене був один або два клієнти, які знайшли мої особисті облікові записи в соціальних мережах, але з цього нічого не вийшло. Для мене це все ще переходить межу, тому що вони зробили все можливе, щоб порушити цю довіру", поділилась блогерка.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Жінка пояснила, що клієнти поважають її більше, ніж підписники в соціальних мережах. Модель не читає повідомлення в Instagram, тому що отримує щонайменше 100 на день.

Додала, що в коментарях отримує чимало хейту. Деякі з цих ненависних повідомлень надходять від жінок, яким не подобається, коли інші жінки діляться своїми тілами в інтернеті.

"Якби це була модель нижньої білизни на рекламному щиті, нікого б не хвилювало. Але через те, що я використовую це для просування своїх послуг, раптом з'являється таке: "Одягніть щось, вам має бути соромно", пояснила Луїза.

Колишня "принцеса" Disney 30-річна Хантер Хаг зібрала 27-тисячну аудиторію в Instagram на фото у вузьких бікіні. Раніше жінка розважала молодь на курорті Уолта Діснея в Орландо в штаті Флорида. Одягалась у їхніх улюблених героїв. Модель звільнили з ролі в Disney через пандемію Covid-19. Згодом вона почала регулярно позувати у вузьких бікіні та крихітному одязі.