27-річна блогерка заробляє $20 тис., продаючи фото 18+ одруженим чоловікам

Британська блогерка Ребекка Луїза заробляє $20 тис. на місяць, продавши пікатні фото в соцмережах. Вона має багато одружених чоловіків серед своїх підписників.

Протягом пандемії Covid-19, Жінка почала займатися секс-індустрією і створила аудиторію з 142 тисяч підписників в Instagram, повідомляє таблоїд Daily Star.

Ребекка зазначає, що має хороші стосунки зі своїми шанувальниками і вдячна тим, хто не перетинає її межі.

"Я вважаю себе дуже щасливою. Я знаю людей, яким доводилося мати дуже неприємний досвід. Хоча були один або два клієнти, які знайшли мої особисті соцмережеві облікові записи, але це нічого не змінило. Для мене це все ще бар'єр, оскільки вони намагалися порушити мою довіру", - поділилася блогерка.

Жінка пояснила, що її клієнти поважають її більше, ніж її підписники в соцмережах. Вона не читає повідомлення в Instagram, оскільки отримує мінімум 100 на день.

Багато від'ємних коментарів надходять на модель у коментарях. Деякі з них надсилають жінки, які не схвалюють, що інші жінки демонструють свої тіла в Інтернеті.

"Якщо б це була модель у білизні на рекламному щиті, ніхто б не звертав на це уваги. Але через те, що я використовую це для просування своїх послуг, раптом з'являються такі коментарі: "Одягніться, вам має бути соромно", - пояснила Луїза.

Колишня "принцеса" Disney Хантер Хаг, яка раніше працювала на курорті Уолта Діснея в Орландо, Флорида, зібрала 27 тисяч підписників в Instagram з фото в вузьких бікіні. Завдяки пандемії Covid-19, вона втратила свою роботу в Disney і з того часу почала регулярно публікувати фото в одязі, що показує її тіло.