Двічі в одну річку не ввійдеш – любовний гороскоп на листопад

Листопад вдалий місяць для знайомства і початку нових стосунків. Якщо хтось вам подобається, не гайте часу і запросіть цю людину на побачення. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цивільні шлюби швидко розчарують, - говорить астрологиня. Важко звикатимете до характеру партнера та його звичок. Із заміжжям краще зачекати до лютого. Весілля, яке зіграєте раніше, може закінчитися розлученням. Неприємності обходитимуть ваш дім стороною. Важко підуть справи у коханих і дітей. Будьте великодушними. Підтримуйте їх. Не час повчати і засуджувати. Стережіться стосунків з колишніми партнерами. Не варто повертатися до тих, з ким порвали влітку чи на початку осені. Нічого хорошого з цього не вийде. Двічі в одну річку не ввійдеш. Розгориться багато скандалів навколо сімейного насильства. Стане відома правда про сім'ї, які для багатьох здаватимуться ідеальними. Не рівняйтеся на когось. Плекайте довір'я і дружбу, повагу і любов у власних родинах".

Овен (21 березня 20 квітня)

На неодружених романтичні пригоди чекають у кінці місяця. Вам зустрічатимуться прекрасні, хоча трохи самозакохані партнери. Розпочаті у цьому місяці стосунки мають усі шанси закінчитися шлюбом.

Телець (21 квітня 20 травня)

Є ризик передчасних пологів. Майбутнім мамам варто лягати на збереження. Більше уваги присвятіть підліткам, аби вони уникали неприємностей.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Кризовий період у сімейному житті назріє на початку місяця. Робіть усе, аби уникнути розлучення. Терпіння знадобиться під час виховання дітей. Чим спокійнішими будете ви, тим легше буде приборкати їхні характери.

Рак (22 червня 22 липня)

Не дивуйтеся, якщо у вашому оточенні зникнуть одні люди і з'являться інші. Нові знайомі допоможуть знайти вихід із найзаплутанішої ситуації. Це будуть вірні друзі та соратники.

Лев (23 липня 23 серпня)

Гостро стоятиме питання розірвання шлюбу. Не поспішайте із рішенням. Багато уваги потребуватимуть діти. Вкладайте у них свій час і наприкінці року побачите зміни у поведінці і навчанні.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Не довіряйте випадковим знайомим. Ускладняться стосунки з батьками. Поважайте їхнє бажання усамітнитися. Не варто з ними змагатися за розподіл спадку бабусів і дідусів.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Перш ніж щось затівати, поцікавтеся думкою друзів і родичів. Їм навряд чи сподобається ваша ідея одружитися під час посту. Від пишних святкувань зараз дійсно варто відмовитися.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Час зняти рожеві окуляри, аби не видавати бажане за реальне. У нових знайомих бачитимете лише позитив. Через це впустите у своє коло непорядних людей, які хочуть нажитися за ваш рахунок. Менше розповідайте тим, кого бачили кілька разів.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Якщо хочете створити сім'ю, освідчення плануйте на початок листопада. Отримаєте згоду. Весілля плануйте на весну наступного року.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

З вашого оточення зникнуть люди, які не один рік ускладнювали життя. Не втрачайте пильності і стежте, що відбувається навколо. Не слід планувати весілля. Ризикуєте побратися із партнером, який швидко розчарує.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Не слід допускати у сімейне життя родичів і друзів. Це зіпсує стосунки з коханими. Робити пропозицію руки і серця краще перед Новим роком. Шлюб плануйте на літо.

Риби (21 лютого 20 березня)

Ви популярні серед представників протилежної статі. Закоханість, яка прийде у листопаді, стане найяскравішою у житті. Перестаньте набивати собі ціну. Вчасно скажіть "так" у відповідь на освідчення.

Астрологиня дала прогноз на 2024 рік і розповіла, коли чекати кінця війни.