Двічі в одну річку не ввійдеш – любовний гороскоп на листопад

Листопад - чудовий місяць для знайомств і нових стосунків. Якщо ви відчуваєте симпатію до когось, не гайте часу і запропонуйте йому побачитися. Про це повідомляє астрологиня Олена Максимова.

Згідно з її прогнозом, цивільні шлюби можуть принести розчарування, оскільки складно звикнути до характеру і звичок партнера. Краще відкласти весілля до лютого, оскільки шлюб, укладений раніше, може завершитися розлученням. В цей місяць слід бути уважними до стосунків з коханими і дітьми, підтримувати їх і не засуджувати. Також варто пильнувати відновлення старих стосунків з попередніми партнерами, оскільки це може призвести до проблем. Проявляйте більше довіри, поваги і любові до своїх сімей, не порівнюйте їх з іншими.

Овнам на кінець місяця обіцяють романтичні пригоди з привабливими, але трохи самозакоханими партнерами. Стосунки, розпочаті у листопаді, мають шанси на шлюб.

Телецьким майбутнім мамам варто бути обережними, оскільки є ризик передчасних пологів. Також слід більше уваги приділяти підліткам, щоб вони уникли неприємностей.

Близнюкам на початку місяця загрожує криза в сімейному житті. Важливо зробити все можливе, щоб уникнути розлучення. Треба бути терплячими у вихованні дітей, бо чим спокійніше батьки, тим легше впоратися з характерами дітей.

У Раків можуть з'явитися нові знайомі, що допоможуть вирішити найскладніші ситуації. Вони стануть вірними друзями і помічниками.

Леви стикаються з питанням про розрив шлюбу, але рішення слід ухвалювати не поспішаючи. Крім того, треба більше уваги приділяти дітям і вкладати у них час, оскільки можна побачити позитивні зміни в їх поведінці і навчанні.

У Дів з'являються труднощі у стосунках з випадковими знайомими, а також з батьками. Варто поважати їхнє бажання бути на одинокості. Не варто змагатися з ними щодо спадку.

Терези слід проявити інтерес до думки друзів і родичів, перш ніж робити будь-які кроки, оскільки їм може не сподобатися ваша ідея одруження під час посту. Рекомендується відмовитися від розкішних весільних святкувань.

У Скорпіонів варто бути обережними і не бачити в нових знайомих лише позитив. Є ризик познайомитися з непорядними людьми, які хочуть використовувати вас. Тому треба бути обережними і не розповідати про себе занадто багато.

Стрільці, якщо ви мрієте про створення сім'ї, краще зробити пропозицію на початку листопада. Весілля варто планувати на наступну весну.

У Козорогів зникнуть люди, які ускладнювали життя. Треба бути уважним і слідкувати за тим, що відбувається навколо. Також варто утриматися від планування весілля, оскільки існує ризик вибрати партнера, який швидко розчарує.

У Водоліїв не варто допускати родичів і друзів до свого особистого життя, оскільки це може негативно вплинути на ваши стосунки з коханими. Рекомендується зробити пропозицію руки і серця до Нового року, а весілля планувати на літо.

У Риб закоханість, яка прийде у листопаді, буде найяскравішою в їхньому житті. Важливо не занижувати свою цінність і вчасно відповісти "так" на прохання про одруження.

Астрологиня також прогнозує, що в 2024 році буде кінець війни.