Полякова сказала, на що витратила гонорар з прокурорського весілля

Українська співачка Оля Полякова розсекретила, на що витратила гонорар, який заробила на розкішному весіллі експрокурора Ростислава Ільницького та експрацівниці ДБР Роксолани Москви.

На сольному концерті в палаці "Україна" заявила, що передала медикам 53-ї медичної роти, яка служить у напрямку Авдіївки евакуаційний реанімобіль. Також артистка передала гроші на придбання для українських бійців 5000 зігріваючих грілок.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Нагадаємо, 7-8 жовтня колишній прокурор Ільницький відгуляв дводенне розкішне весілля з Москвою у п'ятизірковому комплексі Emily Resort, що поблизу Львова. Для колишнім чиновників виступали Пономарьов, Полякова, гурт "Дзвони сонця". Ведучим був шоумен Григорій Решетнік. Другого дня гостей розважав Дзідзьо, і було запрошено 500 осіб, повідомили ЗМІ.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

Актор студії "Квартал 95" Юрій Ткач, який став ведучим на весіллі фігуранта справи про "п'яні вечірки" із секс-насильством заявив, що не знав конкретно, у кого проводить свято. Він визнав, що це "ганебна ситуація", і пообіцяв віддати свій гонорар на потреби ЗСУ.