Полякова сказала, на що витратила гонорар з прокурорського весілля

Українська співачка Оля Полякова розкриває, на що витратила гонорар, який отримала за виступ на розкішному весіллі експрокурора Ростислава Ільницького та експрацівниці ДБР Роксолани Москви.

Під час свого сольного концерту в палаці "Україна", вона заявила, що передала медикам з 53-ї медичної роти, яка служить у напрямку Авдіївки, евакуаційний реанімобіль. Крім того, артистка передала гроші для придбання 5000 зігріваючих грілок для українських бійців.

Також варто зазначити, що 7-8 жовтня колишній прокурор Ільницький влаштував два дні розкішного весілля з Москвою в п'ятизірковому комплексі Emily Resort, що розташований поблизу Львова. На цій події виступали Пономарьов, Полякова та гурт "Дзвони сонця". Ведучим вечора був шоумен Григорій Решетнік. На другий день свята гостей розважав Дзідзьо, до заходу було запрошено 500 осіб, - так повідомляли ЗМІ.

Актор студії "Квартал 95" Юрій Ткач, який виступав в якості ведучого на весіллі учасників справи про "п'яні вечірки" із сексуальним насильством, заявив, що не знав конкретно, хто є нареченими. Він визнав, що це "ганебна ситуація" і пообіцяв, що його гонорар буде перераховано на потреби ЗСУ.

  • Українська співачка Оля Полякова розкриває, на що витратила гонорар, який отримала за виступ на розкішному весіллі експрокурора Ростислава Ільницького та експрацівниці ДБР Роксолани Москви.
  • Під час свого сольного концерту в палаці "Україна", вона заявила, що передала медикам з 53-ї медичної роти, яка служить у напрямку Авдіївки, евакуаційний реанімобіль. Крім того, артистка передала гроші для придбання 5000 зігріваючих грілок для українських бійців.
  • Також варто зазначити, що 7-8 жовтня колишній прокурор Ільницький влаштував два дні розкішного весілля з Москвою в п'ятизірковому комплексі Emily Resort, що розташований поблизу Львова. На цій події виступали Пономарьов, Полякова та гурт "Дзвони сонця". Ведучим вечора був шоумен Григорій Решетнік. На другий день свята гостей розважав Дзідзьо, до заходу було запрошено 500 осіб, - так повідомляли ЗМІ.
  • Актор студії "Квартал 95" Юрій Ткач, який виступав в якості ведучого на весіллі учасників справи про "п'яні вечірки" із сексуальним насильством, заявив, що не знав конкретно, хто є нареченими. Він визнав, що це "ганебна ситуація" і пообіцяв, що його гонорар буде перераховано на потреби ЗСУ.