Стільки грошей вам і не снилося – фінансовий гороскоп на листопад

У листопаді гроші йтимуть до розумних. Це час успішних стартапів. Ваші ідеї знаходитимуть спонсорів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не соромтеся заявляти про себе, - говорить астрологиня. Вас помічатимуть серед натовпу. Легко вдаватиметься те, що не можна було зрушити з місця протягом року. Гарні заробітки приноситиме торгівля в інтернеті. Не економте на рекламі. Дозвольте світу дізнатися про вас. Багатими та успішними будуть Риби, Раки, Стрільці і Терези. Стільки грошей вам і не снилося. Зумійте мудро розпорядитися цими фінансовими надходженнями".

Овен (21 березня 20 квітня)

Заробітки не настільки високі, як ви собі уявляли, але відмовляти собі у чомусь не доведеться. Тримайте на відстані підлеглих, аби не змогли вас підсидіти.

Телець (21 квітня 20 травня)

У листопаді вдасться накопичити солідний капітал і спланувати фінансову політику на кілька років вперед.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Скористайтеся можливістю отримати другу вищу освіту. Це допоможе збільшити заробітки. Змініть інтер'єр в оселі. Вдало пройде ремонт, який розпочнете після 10 листопада.

Рак (22 червня 22 липня)

Це невдалий час для будівництва, купівлі нерухомості чи поїздок далеко від дому. Не поспішайте складати фінансові плани на наступний рік. Тихіше їдеш далі будеш. Придивіться до конкурентів, проаналізуйте успіхи та невдачі цього року.

Лев (23 липня 23 серпня)

Від ваших рішень багато чого залежатиме. Заробітна платня збільшиться, але й вимоги зростуть. Не чекайте, що щось вирішиться без вас. Наполеглива праця допоможе збільшити заробітки.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Джерелом неспокою у домі будуть племінники і молодші родичі. Доведеться жертвувати часом та інтересами заради вирішення їхні проблеми. Запасіться терпінням.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Це місяць шансів. Не відмовляйтеся від планів через перепони. Доля даватиме їх для того, щоб застерегти і дати час добре все обдумати. Велику роль відіграють друзі. Вони зроблять набагато більше, ніж родичі.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Розширюйте власний бізнес, співпрацюйте з людьми, які займаються схожою діяльністю. Найважливіші події відбуватимуться в особистому житті. Не варто через це відмовлятися від власних планів. Ви зумієте за місяць переробити справ більше, ніж за рік.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Рівень заробітку не відповідатиме вашим вимогам. Але з пошуками нової роботи треба зачекати. Слушних пропозицій не отримаєте. Кінець місяця винагородить за плідну і наполегливу працю.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

Це один із найбільш плідних періодів осені. Використовуйте усі можливості, аби досягти бажаного. Призначайте ділові переговори на початок місяця. Легко буде домовитися про вигідне фінансування на 2024 рік.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Зацікавитеся усім навколо. Оберіть щось одне тоді зумієте розкритися наповну. Не перескакуйте з одного виду діяльності до іншого. Заробітки будуть високими і стабільними.

Риби (21 лютого 20 березня)

Приймайте запрошення на нові посади. Лідерські здібності допоможуть стати душею команди. Найкраще зароблятиметься в кінці місяця.

Астрологиня зробила прогноз на 2024 рік і розповіла, коли закінчиться війна.